Geslaagd…!

Zondag 13 Februari waren er Danexamens in ons DragonCentrum in Haarlem. In totaal deden 12 kandidaten examen voor hun 1ste of 2e Dan.

Om dit examen te kunnen doen is op zich al een hele prestatie. Zomaar je zwarte band halen zit er bij ons niet bij, niet even 3 jaar wat instuderen en dan examen doen. De waarde van de zwarte band ligt m niet in wat truckjes kennen maar in de houding en het mentale gedeelte. Dus 6 a 7 jaar bloed, zweet en tranen en dan moet je de bekroning van hard werken verder omzetten in resultaat. Geen truckjes, maar zuivere, correcte en precieze technieken, kunnen onderbouwen en uitstralen….

Niet voor ieder weggelegd dus, statistisch gezien haalt 1 op de 50 studenten het. Een reden dus om trots te zijn op die Hwa-Rang Dragon zwarte band!

De dag was erg lang en ieder werd tot het uiterste getest. Het resultaat mag er uiteindelijk wezen, alle kandidaten zijn geslaagd! De geslaagden zijn:

Michael Kappers          2e deel 2e Dan
Kawing Chan                         2e deel 2e Dan
Marischka Lind   1ste Dan
Rozemarijn Zwarts    1ste Dan
Stefan vd Gulik    1ste Dan, poom
Justin de Deugd      1ste Dan, poom
Alissa Koeleveld      1ste Dan, poom
Birsen Kuzucanli   1ste Dan, poom
Jeroen van Egmond    2e deel 1ste Dan
Mattijs de Graaff       2e deel 1ste Dan
 Loeki Pelsser       2e deel 1ste Dan     

 

Helaas raakte Ron Keesom geblesseerd tijdens zijn Danexamen en word zijn examen uitgesteld tot juli dit jaar, beterschap Ron! Proficiat iedereen met jullie knappe prestatie, ik ben trots op jullie!

Sabumnim P. van Bruggen

Foto's staan onder de rubriek DOWNLOADS!