Lidmaatschap

• Twee gratis Proeflessen!

• Eenmalig inschrijfgeld à € 10,-
• Het lidmaatschap is berekend op max. 2 lessen in de week.
• Alleen een taekwondo lidmaatschap kun je uitbreiden naar onbeperkt.
Je betaald een toeslag bovenop je lidmaatschap. Dit is niet te combineren met Brazilian Jiu Jitsu!

Tarieven Taekwondo*   

(gratis kup examens!)
6 Maanden  Per jaar
Kinderen v.a 7 jaar & Jeugd t/m 17 jaar € 150,- € 280,-
18 jaar & ouder € 160,- € 300,-
Onbeperkt (bovenop lidmaatschap) / Bo&Dan € 100,- € 50,-

Tarieven Brazilian Jiu Jitsu*

6 Maanden Per jaar
Jeugd v.a 15 jaar & volwassenen € 160,- € 300,-

Bankrekeningnummer:  NL04 RABO 0113 9631 49   t.n.v.  Stichting HwaRang Dragon

  • Bij het beoefenen van Taekwondo en Jiu Jitsu, ben je verplicht lid te worden van de Taekwondo Bond Nederland/ of European Gracie Jiu Jitsu Federation. De contributie hiervan is niet inbegrepen bij het lidmaatschap van Hwa-Rang Dragon!
  • Voor meer info over de TBN: www.taekwondobond.nl 
  • Voor meer info over de EGJJF: www.egjjf.com

JeugdsportFonds

Hwa-Rang Dragon biedt de mogelijkheid tot vergoeding voor mensen/gezinnen met een zeer laag inkomen. Deze vergoedingen kunnen worden aangevraagd bij sociale zaken van de gemeente Haarlem.

Hoe werkt het?

Jeugdsportfonds

Het JeugdSportfonds is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, woonachtig in de gemeente Haarlem, die om financiële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Een beroep op het Jeugdsportfonds kan uitsluitend worden gedaan door een intermediair! Een persoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding, begeleiding of scholing van de jongere. Dit kan bijvoorbeeld zijn: de medewerkers van een consultatiebureau, de leerkracht, de school(arts),de (jeugd)hulpverlener, de maatschappelijk werker van een welzijnsinstelling of gezondheidsorganisatie.
Voorwaarden
De bijdrage (maximaal €225,- per jaar per kind)wordt verstrekt om jeugd uit gezinnen met een minimum inkomen deel te laten nemen aan een sportieve activiteit. Het gezinsinkomen bedraagt maximaal 105% van het wettelijk sociaal minimum. Voor informatie; www.jeugdsportfonds.nl , bel 06-43121900 of mail naar: haarlem@jeugdsportfonds.nl.