Lieve (taekwondo)vriendjes, (taekwondo)vriendinnetjes, familie, collega's, klanten en vage kennissen!

Vrijdag 21 januari om 23:35 uur vertrek ik met het vliegtuig naar Kathmandu, Nepal.


Hier start ik mijn reis, met het idee, na een aantal maanden, verder te reizen door Tibet, India, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja. Dit alles gedurende ongeveer 1 jaar. Er bestaat een grote kans dat dit 'plan' gewijzigd wordt, ik korter wegblijf dan 1 jaar, ik langer wegblijf dan 1 jaar, ik op een ander continent terecht kom, of….iets anders.

Mijn intenties zijn om regelmatig verhalen en foto's op deze blog te posten en jullie op de hoogte te brengen en te houden van mijn ervaringen en bestemmingen.
Gezien het feit dat ik niet bepaald een plan heb, ( lees: bepaald geen…) kan het even duren voordat ik aangeef waar ik zit en wat ik daar heb beleefd.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom. Mocht ik zoveel foto's posten dat ik mijn limiet overschrijd, dan kun je me altijd toevoegen op facebook!
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Heel veel liefs van,
Lilian!

Reisverhalen kun je lezen op http://lilianrippl.reismee.nl