Onze Gym

Welkom bij Hwa-Rang Dragon, al meer dan twintig jaar de toonaangevende martial art school van Haarlem & Omstreken. Welke tak van martial art je ook bij ons kiest, respect, discipline en plezier, staat centraal bij ons. We streven altijd naar een lesprogramma vol uitdagingen. Zo wordt je geprikkeld je te blijven ontwikkelen.

Trainen bij Hwa-Rang Dragon is:

– Zelfverdediging leren
– Een goede conditie krijgen en fit blijven
– Minder stress hebben
– Meer zelfvertrouwen krijgen
– Doelen stellen
– Trainen op een leuke manier
– Trainen in een positieve en veilige omgeving
– Begeleiding door ervaren instructeurs op hoog niveau

Je kunt instromen wanneer je wilt, op elk niveau! Ons programma is bovendien heel veilig. Dit komt omdat we veel aandacht besteden aan stretching, techniek en supervisie van onze groepen. Hierdoor zijn er veel minder blessures dan bij andere sporten.

LERAREN

Onze Instructeurs hebben minimaal 10 jaar ervaring, trainen zelf actief en volgen regelmatig mastertrainingen en seminars in binnen- en buitenland.

Tevens zijn zij rijkserkend gediplomeerd, gecertificeerd en erkend door de officiële instanties/ bonden. Hiernaast is onze hoofdinstructeur ,J.P van der Meer- van Bruggen, internationaal gecertificeerd Kukkiwon Instructeur , World Taekwondo Headquarters. Zij ontving bij de internationale kukkiwon masterclass 2013, een prijs voor beste master performer van Europa!

EIGEN GYM

HwaRang Dragon is in 1998 opgericht door J.P van Bruggen en heeft sindsdien al vele studenten opgeleid tot zwarte band, kampioenen voortgebracht en mogen bijdragen aan veiligheid, weerbaarheid en plezier in martial arts!

Gedurende jaren maakten (en maken) we veelvuldig gebruik van gehuurde gymlokalen maar sinds 2005 kregen we de mogelijkheid om een eigen ruimte om te bouwen tot gym aan de Raamsingel in Haarlem. Om na 2 jaar vervolgens te verhuizen naar de Amerikaweg. Tegenwoordig zitten we , vanaf 2013, met veel plezier en succes aan de Stresemannlaan 60 in Haarlem! De Gym is voorzien van een speciale vloer en alle trainingsmaterialen die je kunt bedenken voor een optimale training. Samen met de proffesionele begeleiding van onze leraren zijn de trainingen een leerzame en plezige ervaring! Je verlaat de gym voldaan en vol positieve energie waardoor je uitkijkt naar de volgende les!