DragonGym

Welkom bij de meest toonaangevende Martial Art Gym van Haarlem & Omstreken. Kids/ Jeugd, Volwassenen, Recreatief & Topsport! We hebben lessen voor elk niveau en iedere leeftijd. Alle takken van Martial Arts die gegeven worden zijn veilig en erkend door de hoogste instanties, bonden en overheidsorganen. Op nationaal en internationaal niveau!

HwaRang Dragon is in 1998 opgericht door J.P van Bruggen en heeft sindsdien al vele studenten opgeleid tot zwarte band, kampioenen voortgebracht en bijgedragen aan veiligheid, weerbaarheid en plezier in martial arts!

Welke tak van martial art je ook kiest, onze lessen zijn vol uitdagingen. Dit doen we in een veilige en positieve omgeving waardoor je vol energie onze DragonGym verlaat en uitkijkt naar de volgende training!

Trainen bij Hwa-Rang Dragon is:

  • Zelfverdediging leren
  • Een goede conditie krijgen en fit blijven
  • Minder stress hebben
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Doelen stellen
  • Trainen op een leuke manier
  • Trainen in een positieve en veilige omgeving
  • Begeleiding door ervaren instructeurs op hoog niveau

Onze lessen worden gegeven door professionals en ondersteund door een enthousiast team van meerdere Instructeurs, trainers en assistenten. Alle leraren trainen zelf actief en volgen regelmatig trainingen in binnen- en buitenland. Zij dragen graag hun passie en kennis over aan de diverse leeftijdsgroepen en niveaus! Tevens zijn zij rijks erkend gediplomeerd, gecertificeerd en erkend door de officiële instanties/ bonden. Hiernaast is onze hoofdinstructeur (J.P van der Meer- van Bruggen), International Kukkiwon Instructor , World Taekwondo Headquarters. Zij ontving bij de internationale kukkiwon masterclass 2013, een prijs voor Beste Master Performer van Europa!

EIGEN GYM

HwaRang Dragon is in 1998 opgericht. Gedurende jaren maakten (en maken) we veelvuldig gebruik van gehuurde gymlokalen maar sinds 2005 kregen we de mogelijkheid om een eigen ruimte om te bouwen tot gym aan de Raamsingel in Haarlem. Om na 2 jaar vervolgens te verhuizen naar de Amerikaweg. Tegenwoordig zitten we , vanaf 2013, met veel plezier en succes aan de Stresemannlaan 60 in Haarlem! De Gym is voorzien van een speciale vloer en alle trainingsmaterialen die je kunt bedenken voor een optimale training. Samen met de professionele begeleiding van onze leraren zijn de trainingen een leerzame en plezierige ervaring!