Gracie Jiu Jitsu

Onder leiding van EGJJF trainer M. van der Meer, is ons programma speciaal ontwikkeld voor jeugd (14jaar +) en volwassenen. Door de laagdrempelige insteek van de training is het Gracie Jiu Jitsu direct effectief toepasbaar en speelt in op de behoefte en belevingswereld van de jeugd en volwassenen door de persoonlijke aanpak. Deze nieuwe tak van sport richt zich niet alleen op het fysiek verdedigen maar ook op het ontwikkelen van de juiste zelfreflectie.
 
Trainer M. van der Meer doceert Gracie Jiu Jitsu bij Hwa-Rang Dragon, onder auspiciën van BJJ Purmerend/ Team Leijdekker.

In de huidige tijd kun je er niet meer vanuit gaan dat het bij een stoot of omarming blijft. Gracie Jiu Jitsu is een bewezen stijl door professionals en maakt je ook weerbaar als het geweld niet meer op houd.

In het Gracie Jiu Jitsu vinden wij het belangrijk dat de technieken die onderwijzen ook echt werken “op straat” en onderrichten alleen bewezen en beproefde technieken. De beste optie is wat ons betreft proberen een confrontatie vermijden. Maar als het erop aankomt zul je 'je mannetje' kunnen staan.


Wil jij ook kennis maken met Jiu Jitsu?

Maak gebruik van 2 gratis proeflessen en ervaar de basisbeginselen van Gracie Jiu Jitsu.

Maandag     18:00-19:00     Jeugd (14jr+) en Volwassenen
Zaterdag      09:30-10:30    Jeugd
(14jr+) en Volwassenen

DragonGym , Stresemannlaan 60A, 2037 TK Haarlem