Brazilian Jiu Jitsu

Onder leiding van EGJJF trainer M. van der Meer, is ons programma speciaal ontwikkeld voor jeugd (14jaar +) en volwassenen. Door de laagdrempelige insteek van de training is het Brazilian Jiu Jitsu direct effectief toepasbaar en speelt in op de behoefte en belevingswereld van de jeugd en volwassenen door de persoonlijke aanpak. Deze nieuwe tak van sport richt zich niet alleen op het fysiek verdedigen maar ook op het ontwikkelen van de juiste zelfreflectie.

Trainer M. van der Meer doceert de Rickson Gracie Jiu Jitsu stijl bij Hwa-Rang Dragon, onder auspiciën van BJJ Purmerend/ Team Leijdekker.

In de huidige tijd kun je er niet meer vanuit gaan dat het bij een stoot of omarming blijft. Brazilian Jiu Jitsu is een bewezen stijl door professionals en maakt je ook weerbaar als het geweld niet meer op houd.

In het Rickson Gracie Jiu Jitsu vinden wij het belangrijk dat de technieken die onderwijzen ook echt werken “op straat” en onderrichten alleen bewezen en beproefde technieken. De beste optie is wat ons betreft proberen een confrontatie vermijden. Maar als het erop aankomt zul je ‘je mannetje’ kunnen staan.


Wil jij ook kennis maken met Brazilian Jiu Jitsu?

Maak gebruik van de 2 gratis proeflessen!

Woensdag    19:00-20:00     Jeugd (14jr+) en Volwassenen
Zaterdag      09:30-10:30    Jeugd
(14jr+) en Volwassenen


DragonGym , Stresemannlaan 60, 2037 TK Haarlem