Na onze trip naar Barcelona (Arenys de Munt) was het erg druk in de agenda. De 23 van april waren we in België voor een WTF toernooi.

Het was erg jammer dat de organisatie problemen had met scheidsrechters die het toch wel lekker vonden om in hun bedje te blijven liggen deze warme dag… Er waren 4 matten aanwezig, uiteindelijk konden er dus maar 3 worden gebruikt…..dat drukte de sfeer wel op het toernooi en zorgde ook natuurlijk voor stress bij de scheidsrechters die er wel waren. Kortom, een rare dag maar die uiteindelijk wel voor ons goed eindigde. Hoewel ik er nog steeds ervan overtuigd ben dat we her en der toch bestolen zijn.

Resultaten:
Jeroen 3e plaats (zijn officiële 2e wedstrijd)
Justin 3e plaats (zijn officiële 5e wedstrijd)
Birsen 2e plaats (haar officiële 2e wedstrijd)
Erdal 2e plaats (zijn officiële 2e wedstrijd)
Donnie 1ste plaats (zijn officiële 2e wedstrijd)
Isa 1ste plaats (haar officiële 4e wedstrijd)

Het weekend erop hadden we alweer Open Dag in ons DagonCentrum. Vele dragonz waren aanwezig om te helpen en gewoon lekker een uurtje mee te trainen. De dag begon redelijk druk maar zakte in de loop van de middag wat af. Belangstelling van toekomstige nieuwe leerlingen was er ook, ondanks er niet veel ruchtbaarheid aan was gegeven. De eerste inschrijvingen waren er al de volgende dag:). Kamsahamnida naar alle vrijwilligers!

Geen week voorbij of we waren bij de Duch Open Kickboksen in Amstelveen. Kawing was als enige afgevaardigde van onze school. De dag begon veelbelovend, 8 matten en alles redelijk goed verdeeld. Kawing stond uiteindelijk om 13.30 op de mat. Er zaten maar liefst 18 deelnemers in zijn poule! Dus werd er gevochten met een knock-out systeem. Nee, niet iemand knock-out moeten slaan of schoppen voordat je doormag maar een keer verliezen en je ligt eruit;). Kawing begon zijn partij uitstekend tegen een pool met sterke bokstechnieken. Kawing had m binnen 30 seconden met een knock-down. Helaas mocht dit niet vanwege light contact systeem. Hierdoor mocht er dus niet te hard contact zijn. Dus na deze waarschuwing deden we ons best. Datzelfde gold voor de Pool die furieus begon te boksen, niet echt light contact. Helaas kreeg hij hiervoor geen waarschuwingen en aangeslagen verloren we dus de partij. Maar we komen terug en hoe ;)…..
Opvolgende week was er alweer trainingskamp voor de Junioren en Senioren. Maar in het volgende artikel meer hierover. Het blijft nog wel even druk komende weken…..