SportFair 2011

De SportFair werd 19 juni weer gehouden in Haarlem bij de kunstijsbaan en kennemersportcentrum. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten.

Dit gebeurt onder andere door middel van clinics, demonstraties en een sportbeurs. Verenigingen, regionale toppers en topsporters geven demo's, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

HwaRang Dragon was uiteraard ook dit jaar weer van de partij, met demo's, clinics en kraampje! Dit seizoen zijn we begonnen met een klein demoteam en dit was hun eertse officielle 'optreden'. Na de demonstraties werden aansluitend clinics verzorgt. De sportfair was weer goed verzorgt en onze demonstrties en clinics werden goed bezocht en enthousiast ontvangen! Credits naar de DemoToppers! Verder waren we druk met intervieuws en Ali B. mochten we natuurlijk ook niet missen;). Volgend jaar zijn we er weer bij. Dank aan Haarlem105!

http://youtu.be/SJoGrYdRWew