Nieuws

Kim Moo Spain op bezoek

Het gehele weekend was er een groep van Sabumnim M.S Kim op bezoek in Nederland. De groep was hier om ervaring op te doen in het taekwondo, kennis te maken met onze studenten en om een beetje vakantie te vieren.

Vanaf vrijdag morgen waren we op pad om hun kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur, site seeing in Haarlem, met als hoogtepunt het nederlandse voedsel. Winnnaar werd uiteindelijk, de berlinerbol….:) Tussendoor waren er wat trainingen gepland, zoals vrijdagavond in Almere, zaterdagmorgen sparringcompetitie en zaterdag avond Responstraining in het DragonCentrum. Bij de sparringcompetitie in Almere waren er van ons team mee; Sophie, Jessey, Richelle en Fien.

Ondanks haar eerste competitie is Sophie 1e geworden en Jessey (zijn 2e wedstrijd) heeft de 2e plaats behaald. Richelle en Fien hebben zich dapper weten te weren en hebben zich prima staande weten te houden. Proficiat iedereen! 

De Responstraining in het DragonCentrum was dolle pret. Door middel van wat oefeningen werd het duidelijk wat dit inhield en toepasbaar gemaakt op situaties. Hierna werd er heerlijk gegeten, uiteraard Dragonstyle. Elke Student had zich goed uitgesloofd in de keuken. Dank jullie allemaal!

Zondag werd de Zaanse Schans aangedaan en was het s'middags tijd om richting het vliegveld te gaan. Met een tas vol berlinerbollen 😉 hebben we afscheid van ze genomen en hopen ze snel weer te zien! Volgende keer Spanje?