Hier is de uitnodiging voor de DragonCup Technical, voor genodigden en DragonMembers natuurlijk!

Nog niets ontvangen? Print dan onderstaand formulier uit, kruis aan waaraan je wilt meedoen en lever deze uiterlijk woensdag 23 november in!

DRAGON CUP, TECHNICAL 2011

Datum:
Zaterdag 26 november 2011

Plaats:
Beijneshal, Stationsplein 134, Haarlem

Inschrijfgeld:
Ongeacht hoeveel onderdelen € 13,-
Entree: Gratis

Inschrijfformulieren Inleveren voor 23 november 2011,  gepast contant in envelop!

Schema:

Sporthal open: 09.30 uur

Start: 10.30
 
Lengte klassen alle leeftijden/ kups:
Meisjes, Dames :- 120, -130, -140, -150, -160, -170, +170

Jongens, Heren :-120, -130, -140, -150, -160, -170, -180, +180

De organisatie behoud het recht de klassen aan te passen.

 

INSCHRIJVING:       

VOORNAAM:__________________________________________________M / V                                                        ACHTERNAAM:________________________________________________

LENGTE IN CM:______________________________                                  

·*Handtekening student/ouder(s),

 

 

*Hwa-Rang Dragon Taekwondo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte eigendommen en bij ongevallen als gevolg van deelname aan de Dragoncup Dit is op eigen risico en dient zich hier zelf voor te verzekeren.
 

KRUIS aan waaraan je mee wilt doen!

o Demo: Verschillende aspecten van taekwondo kunnen op eigen interpretatie gedemonstreerd worden. Materiaal dient zelf te worden meegebracht. Demonstratie mag maximaal 4 minuten duren en dient binnen een ruimte van 8 x 8 te geschieden. Punten worden gegeven op presentatie, originaliteit, dynamiek en techniek.

o Poomse: 2 deelnemers tegen elkaar, afvalsysteem. 1 opgegeven poomse gerelateerd aan iemands gradatie. Tijdens de uitvoering wordt er gelet op goede uitvoering van de stijlvorm, concentratie, balans en kracht tijdens de bewegingen. Daarnaast houden de juryleden bij hun waardering ook rekening met harmonie, ritme, soepelheid en dynamiek. Punten worden gegeven door verschillende hoekscheidsrechters.

o High Jump: Met een  aanloop van max. 8 meter moet een object geraakt worden met een gesprongen ap chagi, bal vd voet, en moet de deelnemer op de voet(en) in balans weer landen.

o High Jump Freestyle: Met een aanloop van max. 8 meter moet een object geraakt worden met een gesprongen traptechniek, deel onder de enkel, waarbij de landing op de voorkant van het lichaam moet geschieden.

o High Jump Roll Over: Met een aanloop van max. 8 meter moet er over een object worden gedoken en een voorwaartse rol worden gemaakt. Belangrijk is hierbij dat de handen eerst de mat raken!

o Far Jump: Met een aanloop van max. 8 meter moet een object geraakt worden met een gesprongen traptechniek (yeop chagi)over een zo groot mogelijke afstand. De deelnemer moet op de voet(en) in balans weer landen.

o Speed Kick: In 10 seconden zo snel mogelijk bandal chagi's kunnen raken op 2 kussens.

o Power Punch: In 10 seconden zo hard mogelijk een kussen raken, de hardste stoot telt.