Wat vonden de kampleden zelf van het kamp? (lees met de gedachte dat misschien sommige mensen iets last hadden van vermoeidheid en dyslexie :))

Floris:
Het kamp was erg leuk. De dropping was zwaar maar wel leuk. Alle verschillende oefeningen water ook leuk. Boxen traptechnieken enz. Ook in koud water zwemmen. Op het eind gingen we nog een spel doen. Het kamp was echt leuk. Volgend jaar weer!

Ouissam:
ik vind het teakwondokamp leuk en leerzaam. Ondanks dat een paar trainingen zwaar waren vind ik het tog leuk. Je moet gewoon doorzetten dan komt alles goed. Het leukst vond ik zo een beetje alles. Alleen dat we gedropt waren vond ik best wel zwaar. Maar daarna dacht ik van ja heb het tog gedaan. Voor de rest vond ik het gezelig en ik staar er naar uit voor de volgende teakwondokamp.
Youri:
het spaneust vond ik droping.
Didi:
ik vond dit teakwondo kamp heel erg leerzaam, leuk, interessant. We hebben veel gedaan en dat vond ik heel erg leuk. Soms was het wel vermoeizaam maar ik ben gewoon doorgegaan. Ik heb er van genoten. De spelletjes ‘savonds waren ook heel leuk maar, volgende keer lopen we meteen maar even goed. ZOW, wat had ik pijn in me voeten. Met de leraren kon ik heel goed opschieten en heb ook veel met ze gelachen. Volgend jaar ben ik er ook weer bij! Wel jammer dat het alweer voorbij is het ging wel heel snel. Ik heb er heel erg van genoten. xxx
Zoë:
ik vond kam heel leuk, het droppe was heel leuk.
Olaf:
Ik had/heb het erg naar mijn zin gehad. Ik vond de training van Mirjam en Simon het leukst. Het meest ontspannende was 3 uur slapen na ± 8 uur lopen. De gekste leraar was dit keer seonbenim Micheal en we de moeilijkste training was gegeven door seonbenim Kawing. De origineelste training door kyoshenim Mirjam en de grappigste was van kyoshenim Micha. Bedankt voor de leuke dagen.
Sheila:
ik vond de bdropping leuk, het is leuk dat Simon er was.
Michelle, Richelle:
Wij vonden kamp heel erg leuk. het leukste was de droping. en we vonden het heel gezellig.
Erdal:
Kamp was voor mij fantastisch, ik heb van elk deel genoten behalve de dropping. Hoewel ik wel dingen geleerd heb van de dropping, heb ik wel blaren aan m'n voeten gekregen waardoor de rest van de trainingen moeilijk gingen. Ik heb hier mensen leren kennen en sommigen beter leren kennen dus het was een geslaagd kamp.
Jesse:
ik vondt het cool met de droping we hebben naar alkmaar gelopen. maar het was heel leuk 🙂
Andor:
Kamp was leipe shit ouwe. Veel trainen, soms zwaar soms niet. D bedden sliepen heerlijk. (zolang je goed moe was). De leerlingen en de leiding was heel gezellig. Soms te gezellig, maar dat was wel leuk 🙂 Het kamp was zeer geslaagd.
Rozemarijn:
Weer een geweldig kamp met zware maar leerzame en leuke trainingen. De dropping was, ondanks dat het heel gezellig en toch ook een wijze les was, een beetje teveel van het goede. Gelukkig kregen we de volgende ochtend vrij. Wel jammer dat we weinig pauzes hadden maar dat maakt dat wel dat je door blijft gaan. Dat was sowiezo, veel doorzetters en weinig quitters. Kortom voor herhaling vatbaar!
Jordi:
Ik vond het kamp heel leuk. de eerste avond werden we gedropt in Heemstede. Het duurde 2 en een half uur lang, en het was leuk 🙂
Rick:
De 1e dag kamp vond ik gelijk de ergste dag, omdat we in die avond een dropping hadden die 7 uur lang duurden! Het leukste was het, boksen, in het water en na een lange dag lagen de bedden erg lekker. Het kamp was leipe sjit Ouwe!
Nova:
Het kamp vond ik echt top. Het mindere was wel dat ik ziek was en dus niet aan alle activietijten mee kon doen. De trainingen waren vaak heel gaaf en leerzaam en de bedden lagen lekker.
Jelle:
Mooiste moment: na de wandeling van 7 uur konde we ijndelijk slaapen Maar stet pijnlijkste + leukste moment: de droppin in Amsterdam was. naar de weg was naar en je voeten deeden vet veel pijn. Het leukste was dat we elke x verhird liepen het komentaar (lijpe shit ouwe)
Dewi & Levi & Samuel & Jessy & Fien & Vera & Lisa:
de leukste dingen/ trainingen: levend stratego en de trainingen in het water. Balonnen stuk schoppen. Freefight en slapen! minder leuk: vroeg opstaan en snoepinspectie
Stefan M:
toen we er allemaal waren gingen we gelijk trainen met de eerst leraar. we hebben in totaal 5 trainingen gehad en 3 spellen gedaan. het was erg leuk.
Isa, Marianne, Jette, Liam, Rowan, Stefan B & Alissa:
Wij vonden kamp erg gezellig, vooral de meidenslaapkamer was erg leuk! De training waren zwaar en leerzaam. maar niet zo zwaar als de dropping. De leiding was erg aardig en vriendelijk: Leipe shit ouwe.
Jordy T:
Het was een leuk kamp. Er zaten best zware momenten tussen. Ik heb veel geleerd. Er waren sommige mensen die erg druk waren waaronder de leiding. de dropping was erg leuk en er is toen veel gelopen. het beste moment van de dag was toch wel het lekker in slaap vallen op me bedje
Babet:
Het kamp was leipe shit ouwe! De dropping was wat minder leuk maar ook wel heel grappig. De training in het water vondt ik het leukste het was gewoon leipe shit ouwe
Birsen:
Anyougaseo!
Kamp in Fort Penningsveer was uiteraard weer zeer geslaagd. En seonbenim Michael is ook gek hoor. Met zijn ‘leipe shit ouwe!' Dat zei hij keer op keer, tijdens een heel zware wandeltochtje van ongeveer 7 uur lang! M'n voeten vielen er zowat vanaf… En volgens mij niet alleen de mijne 🙂 De trainingen waren enorm leerzaam, soms wel zwaar, maar zeker héééél leuk. Bedankt kampleiders, en niet te vergeten Sabumnim! 🙂
WE ARE DRAGONS!
x Birsen (leipe shit ouwe)
Powered by: Seonbenim Michael

Verdere opvallende historische uitspraken:
Kyuo-Sanim Mirjam, je moet je nu je broek uitdoen! (Nova, tijdens douane-spel)
Mirjam en Simon, 'Snoepinspectie! Wat? Rennuuhhh (Jessey Heemstede)
Wow, als Kyuo-sanim de ballonnen vasthoudt gaan ze allemaal stuk. Ze heeft vast magische handen
Sabumnim, lacht echt altijd! (Jordy) Ja inderdaad, nou alleen niet als ze boos is.(Stefan)
Wat we zijn nog maar 500 meter van Alkmaar!!! (jongerengroep tijdens de vrijdagavond dropping)
Micha : Is dit een vraag? Dat kost het een kaartje.
Birsen : Dus.. we hebben 3 kaartjes nodig om thuis te komen.. *ongeschikt*
Olaf : Kyo-Sanim Micha en Seonbenim Michael, zouden zo mijn vrienden thuis kunnen zijn. Die zijn namelijk net zo gek.
Simon & Michael : YES, een winkelwagentje..
Simon : Er zitten allemaal dorens in mijn reet.
Dropping groep ouderen: Wat hebben de bal en de schaal te maken met het spel? *ongeschikt*
Leiding dropping ouderen : We hebben op de 2e dag een dropping vanaf de IKEA Haarlem. Dan weten we zeker dat we binnen 6 uur thuis zijn.
Isa : Is dit een zwembroek? Mag hij dan uit? Oh.. neee..
Roos : Hulp leiding zijn is niet altijd even makkelijk.
Michael: Lijpe shit ouwe, Heb ik al Lijpe shit gezegd? Oh.. Leipe shit ouwe..
Kawing : Nee, je moet je t-shirt hard over je hoofd uit trekken. Nee zo bedoel ik het niet…. Harder…
Michael & Micha zijn Suikervrientjes. WHOEHOEHOE!!