Het was een gekkenhuis deze dag maar zeker erg gezelligcheeky. Er stond een sparringstage in Almere en een bezoek aan het NK poomse (stijlvormen) in Nijmegen op het programma. Rene, Birsen, Erdal en Byungie stonden te trappelen om mee te doen aan de sparringstage van Dennis Bekkers en Aimee Bungalembun. Alissa wilde graag zien hoe het in z'n werk gaat met wedstrijden in het onderdeel poomse. 

Zo gezegd gingen we eerst maar op weg naar Almere. Leuk even weer wat collega's gesproken te hebben daar. De stage ging goed van start, na 15 minuten even gekeken te hebben hebben we de rest van het team suc6 gewenst met de training en zijn op weg gegaan naar het NK in Nijmegen.

Helaas ronden er wat files waardoor onze tijd daar beperkt moest blijven tot 1,5 uur. De opkomst bij de deelnemers als bij de supporters was terleurstellend te noemen. Het deed absoluut geen recht aan het prachtige onderdeel van Taekwondo. 

Ik denk zeker dat hier voor de organisatie nog een hoop winst te behalen valt. Enfin, voor de beoordeling en het verloop van de wedstrijd was het een goede leerschool voor Alissa om te zien. Op weg terug naar Almere stonden we weer in de file. Te laat kwamen we hierdoor aan om nog een stuk van de sparringstraining te bekijken. Echter was iedereen voldaan en moe. Dat is een goed teken. We houden ons weer aanbevolen voor een volgende ronde. Met dank aan Dwight Culbardyes.