Nieuws

Start Rooster, Vakantie (rooster) voorbij

De vakantie is bijna voorbij, maandag 4 september starten we weer met het reguliere rooster! De meeste lessen zijn komende periode op dezelfde dag, tijd als voor de zomer. Echter, vanwege grote belangstelling gaat het lesrooster uitgebreid worden met het aantal lesuren, maar gaat de zaterdaggroep taekwondo voor de jeugd samengevoegd worden.

Bij de volwassenen lesuren en de wedstrijdgroep taekwondo is er nog ruimte voor groei, dus als u nog iemand weet: Laat hem/haar voor een gratis proefles inschrijven via onze site www.taekwon.nl.

Actie Rabobank

De Rabobank probeert ons dit jaar te helpen met een nodig financieel steuntje in de rug. Vanaf maandag 4 september kan iedereen met een rekening bij Rabobank onze club steunen door een stem aan HwaRang Dragon te geven. Vraag ook uw familie en vrienden dit te doen, want: hoe meer stemmen, hoe meer geld voor HwaRang Dragon! Stem

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=347813

Grote Clubactie

Ook komt, vanaf 23 september, de Grote Clubactie er weer aan. De jeugdleden krijgen een persoonlijk boekje, waarmee via de QR-code loten gekocht kunnen worden. De volwassenen kunnen loten kopen bij de leiding. Ook zijn er superloten te koop!
Hoe meer verkochte loten, hoe groter het financiële voordeel voor de club en kunnen we sparen voor o.a een nieuwe vloer. 
Samen kunnen we het!