Seonbenim Kawing is sinds gisteren Open Nederlands Kampioen AllStyle! Mattijs is 2e geworden in een voor hem nieuwe zwaardere gewichtsklasse….

Zondag 10 april namen onze vechters seonbenim Kawing en hakseng Mattijs deel aan de kampioenschappen Dutch Open all style. Dat houdt in dat allerlei soorten stijlen van het sparren hieraan mee mochten doen. Supporters waren dit keer Isa, Erdal, de vader van Erdal en Birsen. Om 9 uur hadden we afgesproken bij het Dragoncenter om vervolgens naar Buren te rijden. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats zagen we al een grote bus dat uit Wales kwam. Ook vechters uit Rusland, Polen, Duitsland, België en dus Nederlanders namen deel aan dit kampioenschap. Seonbenim Kawing en hakseng Matthijs waren gewogen toen we de zaal binnenliepen. Het viel op dat ze op tapijt moesten sparren, american style:)

De wedstrijden waren op basis van een knockout systeem. Al vrij snel moest hakseng Matthijs zijn eerste ronde sparren. Dat ging hem goed af want hij won zijn eerste partij. Na de rest van de wedstrijden in zijn poule te hebben bekeken was een kwartier later zijn finalewedstrijd en werd uiteindelijk tweede, ik zeg goed bezig Tum! De wedstrijden van Kawing en Matthijs waren vlak achterelkaar. Seonbenim Kawing stond vol overtuiging op de mat en vocht zo zijn weg naar de finale. In de finale kwam hij een zeer sterke en snelle vechter tegen uit Wales. Zeer tactisch strijdde Kawing de finalepartij die hij dan ook won! Dat betekent dat Kawing Nederlands kampioen all style is! Ook jij goed bezig seonbenim Kawing!

Al vroeg mochten terug naar Haarlem, aangezien de prijzen al uitgereikt waren;). Het was een zeer geslaagde dag met nieuwe ervaringen. Op naar de volgende!

Seonbenim Birsen