Deze keer een toernooi redelijk dicht in de buurt: de Open Haaglanden in natuurlijk "Den Haag". Met ruim 320 deelnemers en 23 scholen een goed bezocht toernooi met een goed werkende organisatie en een prettige sfeer.


Afgevaardigden van onze school waren dit keer Kawing Chan en Mattijs de Graaff. Beide vochten in dezelfde klasse, – 80kg. In de ochtend werd er met tuls (stijlvormen itf) begonnen maar door het vlotte werk van de scheidsrechters en tafelmedewerkers konden ze al gauw aan het sparren beginnen( 11:30 uur). Rond 14.30 was het de beurt aan Mattijs en Kawing. Beide vochten goede partijen en ondanks hier en daar wat sterretjes (niet uit oh oh cherzo:-) )en een bloedneus was het resultaat daar: Mattijs 3e & Kawing 2e plaats! Gefeliciteerd, ik ben erg trots op jullie!
Dank ook aan de supporters voor jullie steun en enthousiasme; Alissa Koeleveld, Loeki Pelser, Joao Concalves, Sophie Concalves, Annika Heeren en Angela Chan.
Bijzondere dank gaat uit naar Rene van Zon. Deze heeft zich beschikbaar gesteld om mee te helpen in de organisatie van 'Open Haaglanden' en zo ook de deelname van Mattijs en Kawing mogelijk gemaakt! Dedani Kamsahamnida! We are Dragonzzzzz!