8 Maart werd er een open dag gehouden in ons nieuwe Dragoncentrum! Een kleine opening want nog niet alles is afgerond. Kinderen konden kennismaken met ons in een reguliere les die uiteraard wat was aangepast op de speciale gelegenheid. Ouders werden verwelkomd met koffie, thee, een kleine versnapering en de mogelijkheid tot een rondleiding in ons nieuwe onderkomen. De wand met foto’s, hoe het was, hoeveel leden die geholpen hebben, de hoeveelheden werk die al verzet zijn was in een woord indrukwekkend!!

Een zeer geslaagde dag die door alle bruine en zwarte banders werd afgesloten met een zeer bijzondere avond met de uitreiking van de Dandiploma’s van Seonbenim Rick, Seonbenim Wesley, Seonbenim Kevin en Seonbenim Leon door niemand minder dan grootmeester M.S Kim! Die helemaal uit Spanje kwam om dit, samen met zijn dochter Georgina, bij te wonen en de diploma’s uit te reiken. Voor ons bracht hij een speciaal cadeau mee voor ons nieuwe dragoncentrum!! Dedani Kamsahamnida!!

DF Collage Taekwondo Opendag3DF Collage Taekwondo Opendag2DF Collage Taekwondo Opendag1Dan Groep OpeningCadeau Opening.sabumnimUitreiking Dandiploma's Opening.3Uitreiking Dandiploma's Opening.2Uitreiking Dandiploma's Opening.1Opening. HwarangdragonOpendag.training1Open Dag. Fotowand