Na ons zo lang hierop verheugd te hebben was het afgelopen week dan zover. GrandMaster Ju, ShinKyu met zijn drie studenten en GrandMaster Yoon, KyuMin kwamen maandag tegen de avond op schiphol aan.

GrandMaster (sabumnim) Kim, Myung Soo zou met zijn dochter Georgina later arriveren op woensdagmiddag.

De Koreaanse delegatie was hier om de Taekwondo Club Ferderation te promoten, kennis te maken met onze studenten en Nederland te ontdekken. De gehele week werden er seminars gegeven in Almere en in Haarlem tot in de late uurtjes. Alle grootmeesters hebben een enorme staat van dienst, een indrukwekkende cv en waren bereid deze kostbare kennis met ons te delen. Onze draakjes waren dan ook goed vertegenwoordigt.

Natuurlijk moest er ook overdag allerlei activiteiten ondernomen worden zoals de Zaanse schans, rondvaart in Amsterdam, shoppen in Bataviastad, rondleiding in Haarlem en ook zijn ze op bezoek geweest bij de Haarlemse Burgemeester Bernt Schneiders! Kortom een erg druk programma. Voor ons, maar zeker voor hun, buiten dat ze Duitsland bezocht hebben en nu Nederland, zijn ze afgelopen zaterdag samen met GrandMaster (sabumnim) Kim vertrokken naar Spanje. Hierna zullen ze uiteindelijk terugvliegen naar Zuid-Korea. We hopen hun snel weer te zien in Nederland of in Korea….;-)

Foto's worden deze week verzameld en kunnen worden bekeken bij onze rubriek Downloads!