HwaRangDragon Training

Hwa-Rang Dragon beschikt over een enthousiast team van Instructeurs, trainers en assistenten. Er is altijd een vast team op een groep of locatie. Bij ziekte of andere omstandigheden kan het bij uitzondering zo zijn dat de les vervangen word door een andere leraar.

 

Ondanks de discipline die er bij ons in de les heerst en er veel klassikaal wordt lesgegeven, is individuele aandacht belangrijk en streven we naar meer individuele aandacht voor de student en zijn groeiproces. We zijn overtuigd dat een ieder pas naar een volgend niveau kan groeien wanneer ze zich veilig voelen in de groep, aandacht krijgen en worden geëvalueerd. Er is daarom in de les vaak, naast de Instructeur ook een trainer/  assistent-trainer aanwezig.


Niveau

Kukkiwon Logo.hwarangdragon

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de gevechtskunst, volgen de instructeurs, trainers en assistenten van Hwa-Rang Dragon, regelmatig mastertrainingen, cursussen en seminars in binnen- en buitenland. Ook studiereizen naar onder andere Zuid-Korea, de bakermat van het Taekwondo, zorgen ervoor dat de kennis en kwaliteit van het lesgeven gewaarborgd blijven. Alle instructeurs, trainers en zwarte banders van Hwa-Rang Dragon Taekwondo zijn gecertificeerd en geregistreerd bij Kukkiwon, World Taekwondo Headquarters.