Na een druk schema met trainingskamp waren sommige jeugdige draakjes 10 november alweer op de competitiemat te vinden. Een beetje zuur en enigzins vermoeid maar vol goede moed vertrokken we naar Almere. Dit keer was het een teamcompetitie, wat enigzins nieuw voor ons was.

Wie ons vertegenwoordigde waren, Fien Bierman, Olaf van Lamsweerde, Marcin Sadlo, Richelle Schwarz, Mandy Geervliet, Jessey vd kooi, Didier Mengerink en Machella Bakker. Coaches die onze draakjes steunden en stuurden waren Marco Hendriks, Alissa Koeleveld, Birsen Kuzucanli, Isa Bierman en Erdal Eyican. Ook de ouders waren weer volop aanwezig voor support!

Mandy, Marcin, Richelle wonnen alle partijen. Olaf en Jessey wonnen een partij en verloren er een. Voor Didier en Machella waren de tegenstanders een maatje te groot maar een goede ervaring. Met de wesdstrijden van Fien was het voor ons duidelijk dat ze had gewonnen, maar daar dachten de scheidsrechters helaas anders over. Uiteindelijk werden we met de groepcompetitie derde. Een mooie prestatie met duidelijke zichtbare vooruitgang. Uiteraard met nog ruimte voor verbetering;).

Aan alle strijders; Ik ben super trots hoe jullie op de mat stonden en jullie karakter toonde!! Ook de selectie die stond te coachen, top! Ouders; bedankt voor alle ondersteuning!

Sabumnim