Het geplande Danexamen zou in eerste instantie in juni worden gehouden. Maar door drukte en andere omstandigheden werd het dan toch vrijdag 10 september gehouden.

De volgende kandidaten werden opgeroepen voor hun examen, Kyosanim Micha voor zijn eerste deel van zijn 3de Dan, Seonbenim Marco Hendriks voor zijn tweede deel van zijn 2de Dan, Seonbenim Michael Kappers voor zijn eerste deel van zijn 2de Dan en Seonbenim Rene van Zon voor zijn ´volwassenen´zwarte band. Helaas was Seonbenim Kawing Chan tijdens de voorbereiding vh Danexamen dusdanig geblesseerd dat het onmogelijk was om dit keer deel te nemen. Zijn examen vind plaats in december.

De energie die in het Dragonpand hing was goed. De spanning tijdens de examens was echter om te snijden en ook het aanwezige publiek, bestaande uit taekwondomaatjes, familie en vrienden, was uitermate stil tijdens het examen. De deelnemers deden hun uiterste best om controle te houden en hun vaardigheden goed te laten zien.
Het resultaat mag er wezen. Op enkele kleine puntjes na presteerde iedereen top en het was voor de aanwezigen indrukwekkend om te zien hoe hoog het niveau was. Duidelijk werd het verschil aangegeven tussen 1ste, 2de en 3de Dan. Een stimulans voor de taekwondomaatjes om te blijven trainen en jezelf te blijven ontwikkelen. Alle examenkandidaten zijn dan ook geslaagd!

Tevens werd er aan het eind van het examen de Dandiploma's uitgereikt aan Seonbenim Irene Landzaat en Seonbenim Rene van Zon. Eerder hebben zij hun examen voor hun 1ste Dan al voltooid. Zij zijn per direct officieel opgenomen in het Dancollege in Kukkiwon, World Taekwondo Headquarters.
Als sabumnim ben ik dan ook uitermate trots op jullie allen en jullie prestatie, proficiat! We are Dragonzzzz……..
Bij downloads kun je een aantal foto's van het examen bekijken.