Zoals iedereen gemerkt hebben, waren Kyosanim Micha en Sabumnim twee weken in Korea. Niet alleen om vakantie te vieren….maar ook om te trainen en voorbereidingen te treffen voor volgend jaar.

De bedoeling is dat we augustus 2010 met een team van zwarte en bruine banders naar de bakermat van het Taekwondo gaan, namelijk Korea. De afgelopen weken zijn we dus aardig bezig geweest om daar ervaring op te doen en al veel dingen uit te zoeken en contacten te leggen. Graag wil ik iedereen veel verhalen vertellen en fotos laten zien. Maar dan weet ieder waar we al mee bezig zijn en wekken we vele verwachtingen. Vandaar dat we dus dit zo min mogelijk doen en geven we alleen fotos vrij waar jullie wel een indruk hebben maar weinig mee kunnen. Nog even wachten en keihard trainen, dan kunnen jullie het zelf ervaren. To Mannayo, Sabumnim.

Hier nog een brichtje dat we hebben mogen ontvangen van onze leerlingen.
De Sabumnin en Kyo-sanim Micha waren de afgelopen twee weken op een welverdiende vakantie in Korea. Zo konden zij even bijtanken en nieuwe inspiratie op doen. Maar er moest natuurlijk ook nog getraind worden,hoe regel je dat als je sportschoolhouder bent, die bestaat uit meerdere locaties. Dan kan je eigenlijk niet zomaar op vakantie. Maar nou is HwaRang Dragon natuurlijk niet zomaar een sportschool, maar lijkt het meer op een grote familie. Dus hebben de zwarte banders de lessen overgenomen zodat alle lessen gewoon zijn doorgang konden vinden,en wij verder konden trainen voor het a.s. examen. Wij vonden dit toch wel bijzonder ,dat zij daar toch maar tijd voor vrij maken in hun agenda om ons les te geven. De lessen waren ook van hoge kwaliteit en leverde de benodigde spierpijn op.Wij leerlingen, haksengs, van locatie noord willen daarom alle zwarte banders bedanken voor het overnemen van de lessen van de sabumnin.
Kamsahamnida……