Door onze visie, sfeer & enthousiasme is Hwa-Rang Dragon al jarenlang een van de meest toonaangevende Martial Art scholen van Haarlem & omstreken. We hebben verschillende locaties in Haarlem & Omgeving waar wordt lesgegeven aan kinderen, jeugd en volwassenen!

Bij ons staat respect, discipline en de persoon zelf centraal in zijn ontwikkeling. We streven altijd naar een gebalanceerd lesprogramma vol met uitdagingen. Hoe gebalanceerder de uitdaging, hoe leuker het immers is om ermee door te gaan.

De lessen

Ondanks de discipline in de les en er regelmatig klassikaal wordt lesgegeven, is individuele aandacht belangrijk en streven we naar meer individuele aandacht voor de student en zijn groeiproces. We zijn overtuigd dat eenieder pas naar een volgend niveau kan groeien wanneer ze zich veilig voelen in de groep, aandacht krijgen en worden geëvalueerd. Er is daarom in de les vaak, naast de Instructeur ook een trainer/ assistent-trainer aanwezig.
In Taekwondo en in het Jiu Jitsu /Bjj werken we met gradaties waarbij elke band zijn eigen lesstof heeft. Wat je leert hangt af van het niveau waarop je zit. Het behalen van een volgende band is zeker voor kinderen/ Jeugd een belangrijk educatief instrument voor de ontwikkeling. Doelen leren stellen en te werken aan dit doel. De vreugde en trots bij het sucsesvol behalen van een graduatie geeft ze het gevoel dat inzet loont en dat zij succesvol kunnen zijn. Vertrouwen groeit zo stapsgewijs en opend de deur naar verdere groei en ontwikkeling!

De leraren

Hwa-Rang Dragon beschikt over een enthousiast team van Instructeurs, trainers en assistenten. Er is altijd een vast team op een groep of locatie. Bij ziekte of andere omstandigheden kan het bij uitzondering zo zijn dat de les vervangen wordt door een andere leraar.
Om kennis en kwaliteit te waarborgen, volgen de instructeurs, trainers en assistenten van Hwa-Rang Dragon regelmatig mastertrainingen, cursussen en seminars in binnen- en buitenland.  Alle instructeurs, trainers en assstenten van Hwa-Rang Dragon zijn, afhankelijk welke tak van martial art, gecertificeerd en erkend door de officiële instanties/ bonden.

DragonCentrum

Hwa-Rang Dragon beschikt over een eigen trainingscentrum  met alle faciliteiten om de trainingen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo halen we met onze visie, internationaal erkende leraren en proffesionele omgeving het beste uit onze studenten! Wil je ook kennismaken en een gratis proefles volgen?  Kom gerust langs, we informeren je graag over de mogelijkheden.
Ons DragonCentrum is gelegen aan de Stresemannlaan 60A, 2037TK in Haarlem. Wees welkom!