De Leukste sportvereniging van Haarlem

Haarlem – In de periode 2 april t/m 24 mei 2014 vond in alle Nederlandse gemeentes de verkiezing “Leukste Sportvereniging” plaats. Ook in Haarlem kon worden gestemd op alle sportverenigingen in de gemeente. Bij het uitbrengen van een stem werd een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect,betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur.
Voor een classificering waren minimaal 50 stemmen een vereiste. In Haarlem is Hwa-Rang Dragon als grote winnaar uit de bus gekomen en mag zich dus “Leukste sportvereniging van Haarlem” noemen! Het rapportcijfer dat Hwa-Rang Dragon kreeg was een 9,71!!!

In de volgende ronde wordt de leukste sportvereniging van de provincie gekozen, waarna uiteindelijk op 27 oktober 2014 tijdens een feestelijke award uitreiking de landelijke winnaar wordt bekendgemaakt.  De verkiezing voor leukste sportvereniging van Noord-Holland is vanaf 9 september t/m 30 september 2014. Ook hierbij kan weer via een website worden gestemd, www.leukstesportvereniging.nl!!

De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de gemeenteronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de finale. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% mee en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag. Mogen we ook in september weer op uw steun voor Hwa-Rang Dragon rekenen?

Opbrengst voor spieren voor spieren

Voor ons een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven! Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte. Stemmen dus vanaf 9 september!!