Wil jij ook graag meer plezier beleven in het sparren of poomse? En vind je het leuk om je vaardigheden verder te ontwikkelen? 

We hebben speciale uren hiervoor, open en toegankelijk voor iedereen die ook maar een jaar of meer ervaring op taekwondogebied heeft. Voor kids, jeugd en volwassenen!

Alle wedstrijdtrainingen worden gehouden in onze DragonGym, Stresemannlaan 60A, Haarlem
 

 

Door wedstrijdtrainingen aan te bieden naast de reguliere les, hopen we nog meer bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling en doelstelling. Als Hwa-Rang Dragon willen we o.a door middel van dit initiatief, meer bijdragen aan een breder draagvlak van Martial arts bij de publieke opinie, door een voorbeeld te stellen van sportiviteit, eerlijkheid en innovatie. Hwa-Rang Dragon Competitieteam maakt deel uit van het Dutch TopTeam.

 

Competitietraining categorieën:
 

WT Sparring

  • WT-stijl, competitieregels  volgens  WT-standaard.

Om de wedstrijdtrainingen op WT gebied mee te doen, 15 jaar zijn bij de volwassenengroep en 8 jaar bij de jeugd. Benodigheden hiervoor zijn: TKD Pak, Hogo, Hoofdbescherming, Arm- en beenbescherming, Tok, Bitje (wit!), Wtf- handschoentjes en voetjes, Handdoek, Tape en Bidon. Om mee te doen aan de competitie is lidmaatschap van de Taekwondobond Nederland vereist. 

 

Full Contact

  • Kickboksen Light/  Fullcontact kickboksen,  volgens  WAKO regelement.

Om de wedstrijdtrainingen op Light/ Semi/ Fullcontact kickboksen gebied mee te doen, moet je minimaal 16 jaar en 2de kup zijn. Benodigheden hiervoor zijn: Zwarte broek, Dragon T-Shirt, Arm- en been bescherming, Tok, Bitje, Trainingshandschoenen, Voetbescherming (kicks), Handdoek, Tape en Bidon.

 

                    Poomse

  •                     Stijlvormen competitie, volgens WT-reglement

                  Om aan deze trainingen te volgen moet je 15 jaar of ouder zijn en om mee te doen aan de competitie is lidmaatschap van de Taekwondobond Nederland vereist.