Hwa-Rang Dragon Gym

Welkom bij Hwa-Rang Dragon, al meer dan twintig jaar de toonaangevende martial art school van Haarlem & Omstreken.
Welke tak van martial art je ook bij ons kiest, respect, discipline en de persoon zelf in zijn ontwikkeling, staat altijd centraal bij ons. Door deze visie en manier van trainen werk je aan diverse aspecten, zowel fysiek, mentaal als sociaal, die elk een positieve weerslag hebben op het dagelijks leven. Trainen bij Hwa-Rang Dragon is:

– Zelfverdediging leren
– Een goede conditie krijgen en fit blijven
– Minder stress hebben
– Meer zelfvertrouwen krijgen
– Doelen stellen
– Trainen op een leuke manier
– Trainen in een positieve en veilige omgeving
– Begeleiding door ervaren instructeurs op hoog niveau

We streven altijd naar een gebalanceerd lesprogramma vol met uitdagingen. Hoe gebalanceerder de uitdaging, hoe leuker het immers is om ermee door te gaan! Je kunt instromen wanneer je wilt, op elk niveau!Ons programma is bovendien heel veilig. Dit komt omdat we veel aandacht besteden aan stretching, techniek en supervisie van onze groepen. Hierdoor zijn er veel minder blessures dan bij andere sporten.

LERAREN

Onze Instructeurs hebben minimaal 10 jaar ervaring, trainen zelf actief en volgen regelmatig mastertrainingen en seminars in binnen- en buitenland.

Tevens zijn zij rijkserkend gediplomeerd, gecertificeerd en erkend door de officiële instanties/ bonden. Hiernaast is onze hoofdinstructeur ,
J.P van der Meer- van Bruggen, internationaal gecertificeerd Kukkiwon Instructeur , World Taekwondo Headquarters. Zij ontving bij de internationale kukkiwon masterclass 2013, een prijs voor beste master performer van Europa!

Eigen GYM, trainingslocatie

HwaRang Dragon is in 1998 opgericht door J.P van Bruggen en heeft sindsdien al vele studenten mogen opleiden tot zwarte band, kampioenen voortgebracht en mogen bijdragen aan veiligheid, weerbaarheid en plezier in de martial arts!

Gedurende jaren maakten (en maken) we veelvuldig gebruik van gehuurde gymlokalen maar sinds 2005 kregen we de mogelijkheid om een eigen ruimte om te bouwen tot gym aan de Raamsingel in Haarlem. Om na 2 jaar vervolgens te verhuizen naar de Amerikaweg. Tegenwoordig zitten we al vanaf 2013 met veel plezier en sucses aan de Stresemannlaan 60 in Haarlem. De Gym is voorzien van een speciale vloer en alle trainingsmaterialen die je kunt bedenken voor een optimale training. Samen met de proffesionele begeleiding van onze leraren zijn de trainingen een leerzame en plezige ervaring! Je kijkt uit naar de volgende les!