Afgelopen zaterdag was het weer vroeg op om richting Amsterdam te gaan voor wat wedstrijden. Dit keer was het luxe voor ons gezien het maar 20 minuutjes rijden was, dat gebeurt ons niet vaak:-)

Taekwondo Academy Amsterdam hield hun jaarlijks terugkerend straat toernooi speciaal voor kinderen met weinig tot geen wedstrijdervaring. Leimanu Pinsantia en Marvin Ong waren afgevaardigden van Hwa-Rang Dragon, locatie Meerwijk, om hieraan deel te nemen.

De dag begon enigszins moeizaam met een seminar en aansluitend het toernooi. Na de seminar werden de partijen bekent en was het aan Leimanu , Marvin en ook coach Seonbenim Kawing de taak om de zenuwen in bedwang te houden en controle te krijgen op het veld. Leimanu begon zijn eerste wedstrijd goed en gecontroleerd waardoor hij doorkon naar de finale. Helaas kwam Leimanu in de finale iets te laat in vorm en wachtte hem toch een mooie verdiende 2de plek, goed gedaan! Marvin moest wat later op de middag en moest , vanwege het niet op komen dagen vd tegenstander, direct de finale in. Marvin luisterde erg goed naar zijn coach en leraar Seonbenim Kawing en dit leverde een goed resultaat op, de eerste plek ging naar Marvin, proficiat!