Welkom bij Hwa-Rang Dragon, al twintig jaar de toonaangevende martial art school van Haarlem & Omstreken.

Welke tak van martial art je ook bij ons kiest, respect, discipline en de persoon zelf in zijn ontwikkeling, staat altijd centraal bij ons. Door deze visie en manier van trainen werk je aan diverse aspecten, zowel fysiek, mentaal als sociaal, die elk een positieve weerslag hebben op het dagelijks leven. Trainen bij Hwa-Rang Dragon is:

– Zelfverdediging leren
– Een goede conditie krijgen en fit blijven
– Minder stress hebben
– Meer zelfvertrouwen krijgen
– Doelen stellen
– Trainen op een leuke manier
– Trainen in een positieve en veilige omgeving
– Begeleiding door ervaren instructeurs op hoog niveau

We streven altijd naar een gebalanceerd lesprogramma vol met uitdagingen. Hoe gebalanceerder de uitdaging, hoe leuker het immers is om ermee door te gaan! Je kunt instromen wanneer je wilt, op elk niveau!Ons programma is bovendien heel veilig. Dit komt omdat we veel aandacht besteden aan stretching, techniek en supervisie van onze groepen. Hierdoor zijn er veel minder blessures dan bij andere sporten.

Instructeurs

Hwa-Rang Dragon beschikt over een enthousiast team van Instructeurs, trainers en assistenten. Dit zijn vrijwilligers die graag met passie hun kennis willen delen en overdragen aan diverse leeftijdsgroepen en niveau’s! Er is altijd een vast team op een groep of locatie.

Onze Instructeurs hebben minimaal 10 jaar ervaring, trainen zelf actief en volgen regelmatig mastertrainingen en seminars in binnen- en buitenland. Tevens zijn zij rijkserkend gediplomeerd, gecertificeerd en erkend door de officiële instanties/ bonden.

Hiernaast is onze oprichter en taekwondo/mudo hoofdinstructeur , J.P van der Meer- van Bruggen, internationaal gecertificeerd Kukkiwon Instructeur , World Taekwondo Headquarters. Zij ontving bij de internationale kukkiwon masterclass 2013, een prijs voor beste master performer van Europa.

Eigen trainingslocatie, gym

Hwa-rang Dragon beschikt al vanaf 2006 over een eigen trainingslocatie. Na een tweetal verhuizingen hebben we ons sinds 2013 definitief gevestigd op de stresemannlaan 60 in Haarlem! 200 Vierkante meter aan mat, trainingsmaterialen en spiegels om maximaal te kunnen genieten en ontwikkelen! De meeste lessen, seminars en andere activiteiten vinden dan ook hier plaats.