Brazilian Jiu Jitsu

Deze nieuwe tak van sport richt zich niet alleen op het fysiek verdedigen maar ook op het ontwikkelen van de juiste zelfreflectie. We werken volgens het speciale Gracie bully program. Hou je staande en verdedig waar nodig is. Maar ga een gesprek niet uit de weg, want het begint vaak verbaal. 
 
BJJ gaat hiermee verder dan judo en effectiever dan Traditioneel Jiu Jitsu. Wat doe je als iemand op de grond ligt en boven op je zit, wanneer weet je dat iemand geen gevaar meer vormt? Wat doe je als die persoon toch nog weerstand geeft? Het is belangrijk dat kinderen weten wat ze zelf kunnen doen!
 
Trainer Micha van der Meer geeft Jiu Jitsu/ BJJ/ Selfdefence bij Hwa-Rang Dragon, onder auspiciën van BJJ Purmerend. Een rijks erkende BJJ school, aangevoerd door Maxim Leijdekker.

 

Bijna ieder kind weleens een gevechtskunst gedaan of een film met veel gevechtstrucjes gezien. Voor een kind ligt fictie en realiteit dicht bij elkaar. In de huidige tijd kun je er niet meer vanuit gaan dat het bij een stoot of omarming blijft. BJJ is een bewezen stijl door professionals en maakt je ook weerbaar als het geweld niet meer op houd.
 

Wil jij ook kennis maken met Jiu Jitsu?

Maak gebruik van 2 gratis proeflessen en ervaar de basisbeginselen van BJJ.
Brazilian Jiu Jitsu wordt bij ons gegeven voor kinderen van 8 t/m 16 jaar.
 

 

  • Maandag     18:00-19:00
  • Donderdag  18:30-19:30
Locatie DragonCentrum, Schalkwijk
Stresemannlaan 60A, 2037 TK Haarlem