Wedstrijdtraining

Wil jij ook graag meer plezier beleven in het sparren?
En vind je het leuk om je vaardigheden verder te ontwikkelen op sparringsgebied? 

We hebben speciale uren hiervoor, open en toegankelijk voor iedereen die ook maar een jaar of meer ervaring op taekwondogebied heeft!
 
  • Vrijdag       18:00-19:00              Kinderen 8-14 jaar
  • Zaterdag    09:00-10:30              jeugd(15+) en volwassenen
Alle wedstrijdtrainingen worden gehouden in ons Dragoncentrum, Stresemannlaan 60A, Haarlem
 
 
Door wedstrijdtrainingen aan te bieden naast de reguliere les, hopen we nog meer bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling en doelstelling. Als Hwa-Rang Dragon willen we o.a door middel van dit initiatief, meer bijdragen aan een breder draagvlak van Martial arts bij de publieke opinie, door een voorbeeld te stellen van sportiviteit, eerlijkheid en innovatie. Hwa-Rang Dragon Competitieteam maakt deel uit van het Dutch TopTeam.
 
Competitietraining categorieën:
 
Wtf Sparring
  • WTF-stijl, competitieregels  volgens  WTF-standaard. 
Om de wedstrijdtrainingen op WTF gebied mee te doen, moet je 15 jaar zijn bij de volwassenengroep en 8 jaar bij de jeugd. Benodigheden hiervoor zijn: TKD Pak, Hogo, Hoofdbescherming, Arm- en beenbescherming, Tok, Bitje (wit!), Wtf- handschoentjes en voetjes, Handdoek, Tape en Bidon.

 

Full Contact
  • Kickboksen Light/  Fullcontact kickboksen,  volgens  WAKO regelement.
Om de wedstrijdtrainingen op Light/ Semi/ Fullcontact kickboksen gebied mee te doen, moet je minimaal 16 jaar en 2de kup zijn. Benodigheden hiervoor zijn: Zwarte broek, Dragon T-Shirt, Arm- en been bescherming, Tok, Bitje, Trainingshandschoenen, Voetbescherming (kicks), Handdoek, Tape en Bidon.