Inschrijven

PROEFLES

Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Meld je eenvoudigweg 10 minuten voor de les begint, bij de leraar!
De eerste les doe je sportieve kleding aan. Een trainingsbroek en T-shirt is het meest geschikt. We trainen op blote voeten.
“Geen kleding dragen met scherpe voorwerpen (b.v. ritssluiting) en kortgeknipte nagels en geen sieraden aub”.

INSCHRIJVEN

Uiteraard kun je eerst gebruik maken van een proefles. Als de proefles goed is bevallen, meld je je bij de leraar en vraag om een inschrijfkaart.
Deze kaart moet volledig ingevuld, met een bijgesloten pasfoto ingeleverd worden bij de leraar. De eerste keer pint u het lidmaatschap en inschrijfgeld bij inschrijving, hierna krijgt u bericht met het verzoek het lidmaatschap over te maken.
“Het hele jaar door kun je je inschrijven. Je hoeft niet te wachten tot januari of september zoals veel mensen denken”.

TRAINING

Tijdens de training draagt iedereen een taekwondopak of bjj/judopak. Om de middel draagt je een band, die de mate van getraindheid weergeeft.
Van nieuwe leerlingen wordt verwacht dat zij binnen drie maanden een eigen taekwondopak of bjj/judopak kopen. Daarnaast raden we onze leden aan de nodige bescherming zoals bijvoorbeeld een kruisbeschermer, bitje e.d. aan te schaffen. Dit naar inzicht welke martial art je beoefend.
De taekwondopakken en bjj/judopakken zijn in clubuitvoering leverbaar! Ook eventuele andere bescherming kunnen worden geleverd.